mandag den 21. marts 2011

Coco Vanilia Milk Tea

Idet de fleste ting i Kina er kopivarer eller forsøg på efterligninger af vestlige varer, tænker vi tit, at kineserne ikke er specielt innovative og opfindsomme.

Men det hænder alligevel, at man støder ind i noget, hvor man tænker, det her er en god ide, og den har jeg ikke lige set før!

En af de ting er emballagen på varme drikke.

Det lyder måske allerførst lidt mærkeligt. Men hvor der i Danmark findes div. kaffebarer, så findes der i Kina div. te og soja-drik shops. Der er ingen borde eller siddepladser, men bare en desk, hvor man køber sin varme drik. Dvs. man er nød til at tage sin drik med sig. Og der har man så valget, om den skal drikkes med det samme eller tages med.

Vi kender jo alle plastik låget til at putte på et papbæger. Men ulempen ved det, er at drikken stadig kan skvulpe ud. Men det har kineserne fundet en løsning på.

De har en maskine der forsegler bægeret med et lag plastik, og som man så kan bryde ved at stikke et sugerør igennem. Jeg kan selvføglig godt se, at det måske ikke vil fungere så godt til et bæger kaffe, da de fleste måske ikke vil drikke kaffe af et sugerør..... Men til en varm Vanilia Milk tea er det bare smart.

Vanilia Milk Tea fra Coco
På sådan en kold og våd regnvejrsdag som i dag, er det dejligt lige at snupper sådan en med hjem i indkøbsposen, og den er stadig dejlig varm, når jeg når hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar