tirsdag den 11. oktober 2011

No money, no water

Så er der nyt fra 18.sal i Wuxi.

Efter dagens aftensmad modtog jeg en sms fra en veninde i compoundet, der lige ville advare om at der på torsdag mellem 8:30 - 16:30 bliver lukket for strømmen, og at der derfor heller ikke er noget vand i det tidsrum.

Efter forårets oplevelse med at vandre op på 18., ikke én men to gange, så var det meget rart lige at blive gjort opmærksom på dette - bare så man kan planlægge ikke at skulle være hjemme hele torsdagen!

Ikke lang tid efter opdager jeg så, at vi allerede nu ikke har vand i hanerne! Hvilket ikke skyldes manglende strøm, da al strømmen fungerer. Så jeg måtte lige en tur på ejendomskontoret.

I lørdags blev vi godt nok ringet op af vores udlejer, der sagde noget med at vi manglede at betale, og at de ville lukke for vandet i mandags - men heldigvis var Danny på arbejde lørdag og søndag, og da det er virksomheden, der står for at betale vores regninger, så bad han dem om at gøre det. Og fik også at vide at det var gjort.

Det var det så ikke, eftersom de nu lukkede for vandet.

Det virkede som om vi ikke var de eneste der havde problemet, som til dels skyldes at betalingsformen åbenbart er blevet ændret fra bagudbetaling til aconto betaling.

Vi har nu vand indtil i morgen kl. 12 - og hvis der ikke bliver betalt inden - så lukker de for vandet igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar